RSZFTrening2014. decemberi prezentációs tréningünk nagy sikerrel végződött! Trénerünk, Rébeli-Szabó Ferenc, aki magyar nyelven már számtalanszor bizonyította, hogy hatékony, sikeres és élvezetes tréningeket tud tartani, most kipróbálta magát angolul is. Elsősorban arra voltunk kíváncsiak, a résztvevőkre milyen hatással lesz a félnapos esemény. A tízes skálán elért 8.4-es átlag a tréning értékelésében kiválónak tekinthető, amit megkoronáznak a résztvevők véleményei is:

 

“Családias, barátságos hangulat, nem éreztem kényelmetlenül magam, annak ellenére, hogy “szakmámat” tekintve kakukktojás voltam:) Feri a kezdeti görcsömet jól kezelte és figyelmesen tolerálta is!”

Key Account Manager FMCG, Budapest

 

“A tréner alapos, felkészült volt; az interaktív részeknél közreműködő, és kivétel nélkül bevont mindenkit – úgy tűnt, érdekli is amit mondanak/gondolnak a résztvevők, és nem a következő mondandója jár a fejében..azaz figyelt ránk – értettem amit mond, lassan átgondoltan beszél, nem hadar, nem kapkod.”

Key Account Manager FMCG, Budapest

 

“Tetszett a prezentációkhoz való elegánsan frappáns megközelítés, a rövidsége, tömörsége, lényegre törő mivolta. Mindenképp hasznosnak mondanám.”

“Gördülékeny volt, cél-orientált, eléggé lendületes, energikus és informatív 3 perces prezentációk tekintetében. Köszönöm, hogy ott lehettem és profitálhattam a tréner tudásából, a kollégákéból és a csoporttársakéból.

N.E. nyelvtanár

 

“Sok minden tetszett: jó arányban kaptunk tanácsot a trénertől, illetve dolgoztunk csapatban és tapasztaltuk gyakorlatban is a prezentálás kihívásait; tetszettek a reflektálós részek is, bár ezt nem volt mindig könnyű megfogalmazni. Tetszett a témaválasztás is, tanulságos volt, hogy egy ilyen alapvető témáról lehet 3 teljesen eltérő üzenetet közvetíteni.”

Anikó, angoltanár, Budapest

 

“Jól felépített, érdekes képzés volt, a trénernek sikerült oldott légkört kialakítania közös munkához. Sok hasznos információ is elhangzott, olyanok, amiket ritkábban hallunk hasonló tréningeken, pl. az érzelmi kapocs fontossága a közönség és az előadó között, vagy az, hogy minden előadásnak kell egy egy mondatban összefoglalható üzenetének lennie.”

Anikó, angoltanár, Budapest

 

“A mikrotréning felelevenítette a jó prezentáció ismérveit (cím, stílus, szerkezet), új tanácsokat is adott (nonverbális kommunikáció: testtartás, kéztartás). Az elméleti elemeket a legjobb tréningekhez hűen nagyrészt a gyakorlatban is kipróbáltatta. A gyakorlati elemek pedig értékes feedbacket kaptak a társaktól, a trénertől, illetve lehetőség volt az önértékelésre. Tanulságos, értékes foglalkozás volt. Köszönöm.”

Nemes Ildikó, coach, tanár, Budapest

 

A tréning másodlagos célja az volt, hogy Ferenc visszajelzést kapjon angol nyelvhasználatáról is, melyre alapozva a nyelvi coaching segítségével tökéletesítheti angol nyelvű tréningjeit. Ez is megtörtént, így hamarosan, néhány nyelvi coaching ülést követően, trénerünk még nagyobb önbizalommal állhat az angol nyelvű kihívások elé.

A tréning és az azt követő nyelvi coaching folyamat kiváló példa arra, hogy milyen változatos eszközökkel lehet felkészülni és önbizalmat szerezni egy idegen nyelvi feladatra. S habár a nyelv tanulása egy véget nem érő folyamat, a nyelvi coaching segítségével ki lehet jelölni azokat az állomásokat, melyek egy feladat elvégzéséhez mérföldkövet jelentenek.

Gratulálunk Ferencnek a kiváló tréninghez, és további hasonló sikereket kívánunk angol nyelven!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..