Ajándék prezentációs tréning

Angol nyelvű ízelítő

Egy félnapos angol nyelvű tréning, ahol önbizalmat szerezhet, hogy elkezdjen angolul prezentálni és tippeket kaphat egy gyakorlott trénertől.

Bővebben

Kulturális és nyelvi tábor – 2014

Nyári tábor minden Magyarországon élő gyereknek – magyarnak és külföldinek

Szeretnél angolul tanulni, és találkozni külföldi diákokkal? Többet szeretnél tudni azokról az országokról, ahol az angol a hivatalos nyelv? Új barátokat szeretnél találni?

Bővebben

Hiányzó láncszem az állásinterjún

Avagy lenyűgözés angolul

Öthetes nyelvi coaching program, mely során anyanyelven nyújtott teljesítményét átülteti angol nyelvi szituációkba. Megtanulja, mit és hogyan mondjon, hogy jó benyomást keltsen; miként válaszoljon a nehéz kérdésekre; hogyan kezelje a mentális és nyelvi blokkokat; hogyan sugározzon angol nyelven is önbizalmat; valamint tudatosságot szerez kulturális különbségek terén.

Bővebben

Legyen Ön is sztárelőadó!

Előadáskészség és angol nyelvi coaching külföldön prezentálók számára

Nyári programunk azoknak szól, akik szeptemberben előadói készségekkel és meggyőző angol nyelvtudással felvértezve szeretnének külföldi partnereik, ügyfeleik vagy vezetőik elé állni. Ez a tréninget, nyelvi coachingot és előadáskészség-fejlesztő coachingot ötvöző program tökéletesen testre szabottan készíti fel az angolul prezentáló vezetőket jövőbeli sikeres előadásaikra.

Bővebben