Avagy lenyűgözés angolul

Manapság egyre több „gyakorlott állásinterjússal” találkozunk. Az utóbbi években az álláskeresés időszaka lényegesen meghosszabbodott, sokan egy-másfél, akár két éven keresztül is interjúkra járnak. Nő az interjú-tanácsot adó honlapok, cikkek és szolgáltatások száma: hogy öltözzünk, hogy viselkedjünk, mit mondjunk és mit ne mondjunk. Sokan egyetértenek abban, hogy a legeredményesebb az, ha az interjúalany önmagát adja, nem próbál másként viselkedni vagy olyat állítani magáról, ami nem teljesen fedi a valóságot. Annak, aki elhiszi magáról, hogy az adott pozícióra ő a legjobb jelölt, nem kell trükkökhöz folyamodnia.

Azonban könnyen megdőlhet bármilyen elmélet, amikor az interjúztató hirtelen angol nyelvre vált. Gyakran elmúlik az addig mutatott magabiztosság, elcsendesedik a beszélgetés, mintha egy másik ember ülne a bizottság előtt. Az idegen nyelvű interjún nyújtott teljesítmény pedig döntő lehet a pozíció odaítélésében.

Ez az öthetes nyelvi coaching program az Ön javára fordíthatja a döntést.

Akár külföldön, akár otthon keres munkát, a program klasszisokkal növelheti teljesítményét, ha jelenleg

– retteg egy angol nyelvű interjú gondolatától

– úgy érzi, az angol nyelvű interjún nem azt nyújtja, amit szeretne

– amint angolul kell megszólalnia az interjún, elveszti az önbizalmát

– az interjún nem olyan angoltudást mutat, amire igazából képes

– úgy tűnik, az angol nyelvű énje kevésbé tapasztalt és meggyőző

– az interjú során sokszor elakad egy-egy kifejezésnél

 

A program során

  • kipróbálhatja magát próbainterjúkon
  • visszajelzést kap nyelvi és készségbeli teljesítményéről
  • tiszta képet kap arról, melyek a fejlesztésre szoruló készségek
  • azokat a nyelvi és viselkedésbeli területeket fogja fejleszteni, amiken hiányossága van
  • felkészül arra, hogy angolul is magabiztosnak és meggyőzőnek tűnjön
  • gyakorlatot szerez „nehéz” kérdések megválaszolásában

 

A program eredményeképpen

– fejlődik angol nyelvhasználata

– kialakítja angol nyelvű, hiteles önmagát

– nő az önbizalma angol nyelvű állásinterjúkon

– természetesebben fog viselkedni egy angol nyelvű interjú során

– tudni fogja, mit kell tennie, ha nyelvi vagy mentális akadályba ütközik

 

Több, mint egy nyelvtanfolyam

A nyelvi coaching program nemcsak a hiányzó nyelvi elemek beépítését célozza meg, hanem a nyelvhasználat mögött húzódó egyéb folyamatokat is. Az ülések alkalmával a próbainterjúk és nyelvi fejlesztés mellett Ön minden szempontból értékeli saját teljesítményét, és ennek fényében olyan akciótervet alakít ki magának, aminek segítségével olyan interjússá válik, amilyenné szeretne. Fel fogja dolgozni azokat a mentális blokkokat, amik egy angol nyelvű beszélgetésben akadályt jelenthetnek, és szisztematikusan fog dolgozni egy Ön által ideálisnak festett kép megvalósításában.

 

A program nyelve

B1 szint felett ajánlott a teljes programot angolul végezni, de Ön dönthet úgy, hogy a próbainterjúk és a nyelvi fejlesztés kivételével a coaching beszélgetések magyarul történjenek.

 

Az Ön coach-a

Kocsárdi Zsófia, képzett coach, nemzetközileg elismert nyelvi coach, angol nyelvtanár. 13-éves karrierje alatt sokakat segített angol nyelvi állásinterjúkon nyújtott teljesítményük javításában. Több száz, különböző pozíciókra végzett angol nyelvű állásinterjú levezetésével pedig megtapasztalta, mik azok az apróságok, amik egy interjút az igen vagy a nem irányába eldönthetnek. Anyanyelvi környezetben élve megtanulta felismerni azokat a nyelvi elemeket, amikkel hatásosan meg lehet győzni egy másik embert, és azokat az árnyalatokat, melyekkel pozitív benyomást tudunk kelteni magunkról.

 

További információ és jelentkezés:

Jelentkezés