Előadáskészség és angol nyelvi coaching külföldön prezentálók számára

Manapság szinte nincs olyan vezető, aki nem dolgozik külföldi partnerekkel, ügyfelekkel vagy vezetőséggel. Legtöbbüknek rendszeresen kell szakmai beszámolókat, előadásokat tartaniuk, amit erős lámpaláz és bizonytalanság kísérhet. Emiatt – szakmai felkészültségük ellenére – nem mindig sikerül elérni a kívánt hatást, ami sajnos üzleti céljaikra is hatással lehet.

 

ELSŐSORBAN NEKIK SZÓL SPEAKER ACHIEVEMENT KURZUSUNK.

 

Valljuk be, egyikünk sem kedveli az unalmas meetingeket, konferencia előadásokat, igaz? Hányszor megfogalmazódott már bennünk, hogy: “Egy ilyen érdekes témát, hogy lehet ennyire színtelenül előadni?” És, ha még a téma is száraz – mint az adatok halmaza -, az előadó is eszköztelen, egy óra múlva nem is emlékszünk arra, amiről beszélt.

DE! Milyenek is azok az előadások, amikre ma is emlékszünk? Vagy milyenek azok az előadók, akikre hasonlítani szeretnénk?
Lendületesek, interaktívak, szórakoztatóak. Az előadás inkább emlékeztet egy műsorra, semmint egy egyetemi előadásra. Az előadó pedig színész és egyben szakember.

Erre születni kell?

Meglehet. De van egy jó hírünk! A színészképzéseken is van színészmesterség óra. Vagyis, az előadói szakma egy része tanulható! Az előadói készségek fejleszthetőek!

 

Hogyan válhat Ön is eredményes előadóvá?

A SPEAKER ACHIEVEMENT program keretében együtt fejlesztheti minden készségét, ami ehhez kell. Három modullal segítjük ebben:

  1. Először részt vehet egy egynapos prezentációs kurzuson, ahol nem a ppt-k összerakásán van a fő hangsúly, hanem a benyomáskeltésen. A hallgatóság-megnyerő fogásokon, és a lényegi információk kiemelésén, emlékezetbe vésésén.

Ezt követi két 10-alkalmas modul egymással párhuzamosan: angol nyelvi coaching és előadáskészség fejlesztő coaching.

  1. Az angol nyelvi coaching egy különleges nyelvtudás-fejlesztő módszer azok számára, akik már jól beszélnek angolul, de szükséges a tudásuk professzionális csiszolása. Hatására új nyelvi elemek épülnek be az előadó repertoárjába a stilisztikai, kiejtésbeli, nyelvhelyességi és kulturális finomítások nyomán.
  1. Az előadáskészség-fejlesztő coaching 10 alkalma a színészképzés elemeire épít, és annak módszereit használja. Foglalkozunk az erőteljes beszédhang kifejlesztésével, a jól érthetőséggel, a hozzánk és munkánkhoz illő előadói stílusunk kidolgozásával, hogy hitelesek legyünk!

 

A SPEAKER ACHIEVEMENT program résztvevői

  • magabiztos előadókká válnak;
  • kialakítják saját, angol nyelvű prezentációs stílusukat;
  • tudatosan formálják a hallgatóságra gyakorolt hatást!

Mindenki PROFESSZIONÁLIS, EREDMÉNYES ELŐADÓVÁ VÁLHAT  egy nyár alatt!

A program moduljainak részletei:

  1. Prezentációs tréning – 1 nap – tréner: Dr. Farkas Ilona
  2. Angol nyelvi coaching – 10*1,5 óra – tréner/coach: Kocsárdi Zsófia
  3. Előadáskészség fejlesztő coaching – 10*1,5 óra – tréner/coach: Vágola Éva

Részvételi díj: 360 000 Ft + Áfa / fő. Részletfizetés lehetséges!

 

Jelentkezési határidő: 2014.06.03.

Jelentkezés

 

A helyszínekről a jelentkezőket e-mailben értesítjük.

Szakmai partner