Amikor elkezdtem a coachingot Zsófival, fogalmam sem volt róla hogy valójában mikor végez hatékony munkát egy ilyen szakember. Egy pár alkalom után viszont azt vettem észre hogy másként gondolkodom a megoldatlan problémáimról. Sokkal tudatosabban és sokkal szervezettebben foglalkoztam az engem körülvevő mindeddig “reménytelennek” tűnő kérdésekkel. És akkor jöttem rá, hogy ez a Zsófi által professzionálisan végzett munka eredménye. Köszönöm neked Zsófi!

Hajnal Éva, Budapest

Mit is mondhatnék egy olyan teremtményről, aki akkor is hitt bennem, amikor már én sem…. KÖSZÖNÖM! Teljes Szívemből

Szabó László, Budapest

Nagyon strukturált és egyénre szabott fejlesztési módszer, ami tényleg a diák igényeire koncentrált.

Czétényi Róbert, HRM Solutions

Olvastam a coachingról az ülés előtt, de fogalmam sem volt, hogy ezt hogyan lehet nyelvi formába ültetni. Nagyon tetszik, hogy egyénre szabott, hogy a diák is bevonásra kerül. Sokkal hatékonyabb lehet így a nyelvtanulás véleményem szerint, főleg ha az illetőnek van már alapja ahonnan elindulhat, illetve amit fejleszteni kell. Nagyon jó, hogy kötetlen a beszélgetés, szinte bármilyen irányba elmehet és igazából a diák irányítja. Ezáltal szerintem még kevésbé érzi magát feszélyezve az ember. A tanár visszajelzéseit is közösen beszélik meg, elemzik és ebből még többet lehet tanulni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

H.R., Budapest

Nagyon hasznos eszköznek tartom, a felnőttkori nyelvtanuláshoz szerintem elengedhetetlen, hogy reális célkitűzések, és hozzá megvalósítható eszközeink legyenek. Egy nyelvtanfolyamra való beiratkozás ezt önmagában nem adja meg. Mivel már jóval kevesebb időt tudok szánni a nyelvtanulásra, mint diák koromban, fontos, hogy azt a lehető legjobban használjam ki, és leginkább arra, amire szükségem van.

Pappné Mike Tünde, Freshka Design Kft.

Felkészülés és eredmény szempontjából pontosan azt kaptam, amire szükségem volt. Mindez kellemes környezetben és társaságban.

Szabó Árpád, Budapest

Az Avant Coaching módszere fantasztikus és minden üzletember számára hasznos, akinek idegen nyelven kell tárgyalnia, üzleteket kötnie, kommunikálnia! A coaching eszközöket felhasználva alakul ki a választékos, szép, letisztult, üzleti tárgyalástechnika. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki úgy érzi, valóban a finomhangolásra van szüksége nyelvi készségei tekintetében. Köszönöm, hogy veletek fejleszthetem képességeimet!

Szabó Mirtill, ügyvezető, CertUnion Kft.

Nagyon szuperek az órák, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki úgy szeretne angolban fejlődni, hogy észre se veszi azt, hogy tanul. Nincsenek tucat feladatok, amit 500x be kell gyakorolni, nincs tankönyv amihez mereven ragaszkodnánk, az egész abszolút egyénre szabott.

Ami szerintem önmagáért beszél, az az, hogy a szóbeli rész – akár nyelvvizsgán is – nekem a gyenge pontom. Ezt abszolút szem előtt tartva, annyit gyakoroltuk – ráadásul úgy, hogy közben még élvezetes maradt az óra is, és egyáltalán nem vált sablonossá – , hogy a vizsgán 92%-ot értem el a speakingen. Ami a gyengeségem volt, az lett végül az erősségem.

Rózsa Ildikó, CertUnion Kft.

Nagyszerű lehetőség annak aki nem tudja, hogy hogyan is kezdje el vagy folytassa a nyelvtanulást.

Az első ülés előtt még úgy gondoltam, hogy tudom, hogy hogyan tudok nyelvet tanulni, (persze az elmúlt 20 év nem ezt bizonyította). Ahogy haladtunk az ülésekkel lassan körvonalazódott, hogy másra kell koncentrálnom, mint eddig, ha el akarom érni a célomat.

K.Krisztina