Egy vállalat vezetőinek és munkavállalóinak nyelvtudása óriási hatással van a vállalat tevékenységére és sikerére. Nemcsak a tolmácsok és fordítók költségeit lehet megspórolni a vezetők nyelvi képzésével, hanem egy-egy jó benyomást keltő angol nyelvű prezentáció, tárgyalás vagy beszélgetés olyan professzionalizmust is sugároz, mely bizalmat keltve pozitívan befolyásolja a partnerek és ügyfelek cégről alkotott képét.

A nyelvtanulás időt vesz igénybe. Azonban a nyelvi coaching módszerével a tanulási idő lényegesen lecsökkenthető. Mivel a folyamat nagyon célratörő, az ügyfél csak azt tanulja, amire a nyelvi feladathoz szüksége van és a tanulás az információ stabil beépülésére irányul, hosszútávon lényegesen költséghatékonyabb, mint egy végeláthatatlan nyelvtanfolyam.

A nyelvi coaching projektszerű igény esetén kínálja a leghatékonyabb megoldást. Egy közeledő előadás, tárgyalás, külföldi út vagy bármilyen, a vállalat számára jelentőséggel bíró idegen nyelven zajló esemény szükségessé teheti a gyors és hatékony felkészítést. A coaching során azonban a nyelvhasználó nemcsak az elkövetkező eseményre készül fel, hanem a folyamatnak köszönhetően hosszú távú eredményeket is fog elérni, így további előadásokon, tárgyalásokon vagy külföldi utakon is már felkészülten vehet részt.

Mivel vezetők számára elsődleges a hatékonyság, fontos, hogy a coach, akivel dolgoznak, képzett és kompetens legyen, mind az angol nyelv ismeretében és használatában, mind a nyelvi coaching folyamatában és levezetésében. Kocsárdi Zsófia nemzetközi nyelvi coach képesítéssel rendelkezik és több mint tíz év vezetői nyelvoktatás és nemzetközi tapasztalat áll a háta mögött. További információ a coachról:

A coach

Ha szeretne vállalata számára ajánlatot kérni, itt megteheti:

Ajánlat